Kuvassa etualalla tarkennettuna mikrofoni. Tausta on sumennettu, eli ei näe kenelle esiinnytään.

Kymmenen hengen tilaisuudet ovat mahdollisia toteuttaa ohjeet huomioiden. Osa tilaisuuteen osallistujista voi osallistua tapahtumaan kotoaan ja tilaisuus voidaan myös tallentaa.

Kouvolan Kulttuuritalot pystyy tarjoamaan kymmenen hengen tilaisuuksiin riittävän suuret tilat, jolloin turvavälit pystytään ottamaan huomioon ja vierailu tiloissamme on turvallista. Lisäksi talostamme löytyvät tilat, sekä osaamista videotallenteiden ja livestreamausten tekoon. Voit tallentaa esiintymiset, koulutukset tai tapahtumat ja hyödyntää tallennetta jakamalla sitä haluamissasi kanavissa. Hybridikokous mahdollistaa kokouksen toteutuksen niin, että osa kokoukseen osallistuvista ottaa osaa kokoukseen etäyhteydellä.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki aluettaan koskien 27.1.2021 päätöksen, joilla jatketaan tammikuun loppuun asti voimassa olevia kokoontumisrajoituksia helmikuun ajan eli 1.-28.2.2021. Ohjeita noudattaen enintään 10 hengen tilaisuudet ovat mahdollisia. Kaikki suuret yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään edelleen Kouvolassa.

Kysy lisää, myyntipalvelu@kouvola.fi tai 020 615 4749