AV-vahtimestarina valmistelet tiloja sekä opastat ja neuvot kulttuuri-, kokous- ja konserttiasiakkaita ja huolehdit siitä, että turvallisuussuunnitelmaa noudatetaan. Tehtävääsi kuuluu olennaisena osana suunnitella ja toteuttaa kulttuuri- ja kokouspalveluiden tekniikkaa (äänet, valot, AV-tekn.).

Pääasiallinen työpaikkasi on Kuusankoskitalon sisä- ja ulkotilat, tarvittaessa myös Kouvolatalon tilat sekä kaupungin muut kulttuuritapahtumat. Kymijoen varrella sijaitseva Kuusankoskitalo ja museokorttelin vieressä sijaitseva Kouvolatalo tarjoavat monipuoliset tilat kokouksille, seminaareille, konserteille, teatteriesityksille, näyttelyille ja monille muille tapahtumille.

Olet etsimämme henkilö, mikäli hallitset asiakaspalvelun, olet oma-aloitteinen ja joustava sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Reagoit nopeasti akuutteihin ongelmatilanteisiin ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Haluat kehittyä työssäsi ja olla mukana kehittämässä kulttuuritalojen palveluita. Erityisesti valotekniikkaan liittyvä osaaminen on keskeistä. Lisäksi kiinnostus ja kokemus nettisivujen ja sosiaalisen median päivittämiseen luetaan eduksi.

Katso tarkemmat hakuehdot ja jätä hakemuksesi 13.12. mennessä.