Tarjolla ansaintamahdollisuus viehättävässä ympäristössä kulttuuritaloilla!

Kouvolan kulttuuritalot hakee luotettavia yhteistyökumppaneita vuodelle 2021 hoitamaan naulakkopalvelua sekä järjestyksenvalvontaa Kouvolatalolla ja Kuusankoskitalolla järjestettävissä konserteissa ja muissa tapahtumissa. Normaalioloissa erilaisia tapahtumia on paljon. Toiminta vaatii riittävää henkilöresurssia ja palveluasennetta. Nautinnollisten esitysten lisäksi hyvin hoidetulla naulakko- ja järjestyksenvalvontapalveluilla on merkittävä rooli miellyttävän asiakaskokemuksen tuottamisessa kulttuuritalojen asiakkaille.

Kaikille yhdistyksille ja yrityksille avoin tarjouspyyntö julkaistaan Cloudia Pienhankintapalvelussa (www.pienhankintapalvelu.fi). Ennen tarjouspyynnön julkaisua kutsumme palveluiden tarjoamisesta kiinnostuneita toimijoita markkinavuoropuheluun torstaina 12.11. kello 16-17. Tilaisuudessa käydään läpi toimintaa ja palveluntuottajalta vaadittavia asioita, tarjouspyyntöluonnosta sekä kilpailutuksen aikataulu. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä toimintaan, palveluihin sekä tarjouspyynnön tekemiseen liittyen.

Markkinavuoropuheluun suositellaan osallistumaan ensisijaisesti etäyhteydellä. Linkki toimitetaan tilaisuuteen ilmoittautuneille. On myös mahdollista osallistua tilaisuuteen Kuusankoskitalolla kokoushuone Kyöperilässä. Osallistujien tulee tulla terveenä, noudattaa hyvää käsihygieniaa ja käyttää maskia.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alla olevan linkin kautta 10.11. mennessä.

Ilmoittaudun markkinavuoropuheluun!