Taloa kiertäviä telineitä puretaan talon ympäriltä, mutta kattoremonttiin liittyvät työt jatkuvat vielä.

Kouvolatalo on ollut pitkään huputettuna remontoitavan alueen osalta. Nyt remontti on edennyt siihen vaiheeseen, että suojahuppua sekä taloa kiertäneitä telineitä puretaan pois. Työtä ja viimeisteltävää riittää silti vielä. Keväällä aloitetun kattoremontin on arvioitu valmistuvan joulukuussa.

Kouvolatalo on ollut remontin aikana avoinna normaalisti ja kokoustilat sekä salit ovat olleet käytössä. Poikilo-museot ovat myös olleet avoinna koko remontin ajan. Remontti ei ole vaikuttanut musiikkiopiston puoleiseen osaan talosta.

Taloon kuljetaan edelleen A-oven kautta. Varuskuntakadun varrella oleva parkkialue on ollut remontin aikana pois käytöstä. Tällä hetkellä parkkipaikkoja löytyy musiikkiopiston läheisyydestä. Myös Halkotorin läheisyyttä, voi hyödyntää auton parkkeeraukseen. Varuskuntakadun varrella oleva parkkipaikka palautuu parkkialueeksi heti remontin valmistumisen jälkeen. Kulku taloon helpottuu myös, kun remonttialueella olevat C ja B-ovet palautuvat remontin valmistuttua käyttöön.

Voit katsoa ovien sijainnit ja remonttialueen liitteenä olevasta kuvasta.