AVI:n yleisötilaisuuksia koskevat määräykset, rajoitukset ja ohjeet ovat muuttaneet toimintaa suuresti tänä vuonna. Kulttuuritalojen avarien aula- ja tapahtumatilojen ansiosta konsertteja ja kokouksia pystytään kuitenkin järjestämään turvallisesti, turvavälit huomioiden.

Tapahtumanjärjestäjiä tullaan vastaan loppuvuoden voimassa olevalla poikkeustilahinnoittelulla joka perustuu saliin myynnissä olevien lippujen määrään. Katso paljonko saleihimme mahtuu 1-2 metrin turvavälit huomoiden. Kokousasiakkaillemme tarjoamme poikkeustilan ajan isomman tilan pienemmän tilan hinnalla.

Tapahtumien turvallisuus on tapahtuman järjestäjän vastuulla. Kulttuuritalojen henkilökunta tekee yhteistyötä tapahtumanjärjestäjien kanssa, jotta varmistetaan turvallinen ja miellyttävä tapahtuma sekä järjestäjälle, että osallistujalle. Asiakkaiden tulee omalta osaltaan toimia vastuullisesti.

Soita myyntipalveluumme 020 615 4749 tai 020 615 4026 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan kulttuuritalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15.