Järjestä

Myyntipalvelu auttaa teitä suunnittelemaan ikimuistoisen tapahtuman. Tapahtumataloilla on monipuolinen valikoima kokoustiloja, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Autamme mielellämme löytämään juuri teidän tarpeitanne vastaavan tilan.

Tarjoilu on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Kymifest Cateringin laajasta valikoimasta voitte valita juuri teidän tilaisuuteenne sopivat herkut. Olipa kyseessä sitten aamukahvitarjoilu, lounasbuffet tai iltapäiväkahvitarjoilu, huolehdimme, että tarjoilu on maukasta ja laadukasta.

Tekniikka on tärkeä osa nykyaikaista tapahtumaa, ja meiltä löytyykin tekniikkaa erilaisiin tarpeisiin. Autamme teitä kaikissa tilaisuutenne suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma.

Kouvolan tapahtumatalojen kokous- ja tapahtumatilamyynti
palvelee arkisin klo 9 –15. Puh. 020 615 1414
E-mail: myyntipalvelu@kouvola.fi

Kokoukset ja seminaarit

Kokoustilat sijaitsevat Kouvolatalossa ja Kuusankoskella Kuusankoskitalossa. Kouvolan tapahtumatalot tarjoavat monenlaista tilaa kokousten, yritystilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Järjestä meillä työhyvinvointi- ja virkistyspäivä, jonka räätälöimme juuri teille sopivaksi. Valitse valmiiksi suunniteltu paketti, joka sisältää tilan, tarjoilut ja aktiviteetit.

Järjestä tilaisuus

Konsertit

Kouvolan tapahtumataloista löydät kaiken mitä tarvitset konserttien ja esitysten järjestämiseen. Salien erinomainen akustiikka sekä ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme mahdollistavat ikimuistettavan kokemuksen esiintyjälle ja kuulijoille.

Tutustu Kymijoen varrella sijaitsevan Kuusankoskitalon Kuusaasaliin ja Voikkaasaliin sekä Kouvolan museokorttelissa sijaitsevan Kouvolatalon Simeliussaliin.

Järjestä konsertti

Näyttelyt

Kuusankoskitalon upeassa näyttelytilassa on esillä kuukausittain vaihtuvia kaikille avoimia näyttelyjä. Kouvolatalon ensimmäisessä kerroksessa infopisteen edessä sijaitsevat näyttelyseinät ovat vuokrattavissa. Lisäksi Kouvolatalossa sijaitsevat Poikilo-museot.

Järjestä näyttely