Me myyntipalvelussa olemme valmiita auttamaan teitä suunnittelemaan ikimuistoisen tapahtuman. Tapahtumataloilla on monipuolinen valikoima kokoustiloja, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Autamme mielellämme löytämään juuri teidän tarpeitanne vastaavan tilan.

Tarjoilu on myös tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Cafe Juhlalla on laaja valikoima erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja, joista voitte valita juuri teidän tilaisuuteenne sopivat herkut. Olipa kyseessä sitten aamukahvitarjoilu, lounasbuffet tai iltapäiväkahvitarjoilu, me huolehdimme, että tarjoilu on maukasta ja laadukasta.

Tekniikka on tärkeä osa nykyaikaista tapahtumaa, ja meiltä löytyykin tekniikkaa erilaisiin tarpeisiin. Olemme valmiita auttamaan teitä kaikissa tilaisuutenne suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma.

Kouvolan tapahtumatalojen kokous- ja tapahtumatilamyynti
palvelee arkisin klo 9 –15. Puh. 020 615 1414
E-mail: myyntipalvelu@kouvola.fi

Kokoukset ja seminaarit

Kokoustilat sijaitsevat Kouvolatalossa Kouvolan museokorttelissa, sekä Kuusankoskella Kymijoen varrella Kuusankoskitalossa. Kouvolan tapahtumatalot tarjoavat monenlaista tilaa kokousten, yritystilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Järjestä meillä vaikkapa työhyvinvointi- ja virkistyspäivä, jonka räätälöimme juuri teille sopivaksi. Valitse valmiiksi suunniteltu paketti, jossa tila, tarjoilut sekä aktiviteetit voidaan yhdistää.

Järjestä tilaisuus

Konsertit

Kouvolan tapahtumatalot tarjoavat hyvät puitteet erilaisten konserttien tai esitysten  järjestämiseen. Salien erinomainen akustiikka sekä  ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme mahdollistavat ikimuistettavan kokemuksen niin esiintyjälle kuin kuulijoille.

Tutustu Kymijoen varrella sijaitsevan Kuusankoskitalon Kuusaasaliin ja Voikkaasaliin sekä Kouvolan museokorttelissa sijaitsevan Kouvolatalon Simelius-saliin.

Järjestä konsertti

Näyttelyt

Kuusankoskitalon upeassa näyttelytilassa on esillä kuukausittain vaihtuvia kaikille avoimia näyttelyitä. Kouvolatalon ensimmäisessä kerroksessa infopisteen edessä sijaitsevat näyttelyseinät ovat vuokrattavissa. Lisäksi Kouvolatalossa sijaitsevat Poikilo-museoiden galleriat.

Järjestä näyttely