Järjestä tilaisuus

Onnistuneesta tilaisuudesta jää hyvä fiilis järjestäjälle ja osallistujalle.

Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon tilat soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Ne ovat sopivan kokoisia, tunnelmallisia ja helposti lähestyttäviä. Katsotaan yhdessä sopivat tilat, tekniikka ja tarjoilut juuri sinun tilaisuudellesi.

Kouvolan tapahtumatalojen kokouspaketit

Kokouspaketit 

Kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemasi: kodikkaat ja muunneltavat kokoustilat, teknisen varustuksen, maistuvat tarjoilut ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka auttaa sinua järjestämään ikimuistoisen kokouksen.

Meille on tärkeää, että voit keskittyä olennaiseen, eli kokouksen sisältöön ja tavoitteisiin. Me hoidamme kaiken muun puolestasi. Voit luottaa, että kokouksesi onnistuu täydellisesti ja jättää mukavan muistijäljen kaikille osallistujille.

Kerromme mielellämme lisää puhelimitse 020 615 1414 tai sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi

Ohjelmallinen kokouspaketti Kuusankoskitalossa "koe upea kulttuurihistoriallinen Kymijoki"

Päivä alkaa Kuusankoskitalossa, mukavassa kokoustilassa, jossa teitä odottaa tuoksuvan tuore aamukahvitus. Aamupäivän kokouksessa käytössänne on kokoustilan tekniikka. Maistuva kokouslounas nautitaan Kuusankoskitalon kahvilassa.

Lounaan jälkeen siirrytään muutaman sadan metrin päähän veneretken aloituspaikalle, missä puetaan päälle turvaliivit ja siirrytään puiseen tervantuoksuiseen veneeseen. Lähdemme tutustumaan vesiltä käsin Kuusankosken rantamaisemiin ja sen arvokkaaseen historiaan, sekä kuulemaan Myllytuvan tarinan.

Rantaudumme Keltin Myllytuvan laituriin. Virtaavan veden ääressä sytytämme yhdessä nuotion, paistamme makkaraa ja keitämme makoisat nokipannukahvit. Kahvileipänä meillä on lumpeenvalkoisen kakun pala. Nautimme mukavasta yhdessäolosta.

Palaamme veneellä takaisin lähtöpaikkaamme.

Ohjelmallisesta osuudesta vastaa KymiSun.

Kysy lisätietoja myyntipalvelusta puhelimitse 020 615 1414 tai sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi

Ohjelmallinen kokouspaketti "Koe ilo Poikilo-museoissa”

Järjestä kokous kodikkaassa Kouvolatalossa. Virallisen ohjelman lisäksi voit järjestää osanottajille kierroksen taidemuseossa.  Taidemuseo on monessa tasossa ja korkeudessa polveileva yllätyksellinen ja kaunis tila, noin 1200 neliötä. Taidemuseo Poikilossa esitellään pääasiassa oman aikamme taidetta. Poikilossa on vuosittain kolme sykähdyttävää näyttelyä.

Kysy lisää ohjelmallisesta kokouspaketista puhelimitse 020 615 1414 tai sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi

Hybridikokous

Syystä tai toisesta kaikki eivät aina pääse paikan päälle. Kouvolan tapahtumataloissa hybridikokoukset ja striimaukset toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Kysy meiltä lisätietoja.
Soita myyntipalveluumme 020 615 1414 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua tilaisuutesi suunnittelussa. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä tarjouspyyntö-lomakkeen.

Myyntipalvelu palvelee numerossa 020 615 1414 tai sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan tapahtumatalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15. Tutustu tarkemmin Kouvolatalon, sekä Kuusankoskitalon kokoustiloihin.