Vähän enemmän onnistumisia

Kouvolan tapahtumatalojen konserttisaleissa on erinomainen akustiikka ja ne soveltuvat hyvin konserttien, stand up-tapahtuman tai vaikkapa teatteriesityksen järjestämiseen. Kysy meiltä lisää saleista ja niiden tekniikasta.
Olemme apunasi järjestämässä tapahtumaa, jonka muisto jää elämään.

Kouvolatalo

Kouvolatalon Simelius-salissa on hieno akustiikka. Sali toimii hyvin konserttien ja vaikkapa musiikkiteatterin esityspaikkana. Salissa on 303 istumapaikkaa ja kolme pyörätuolipaikkaa. Sali on loivasti laskeutuva esityslavaa kohden. Koko salin pinta-ala on 377,3 neliömetriä. Simelius-salissa on ajanmukainen tekniikka ja Bösendorfer 275-flyygeli. Tutustu täältä salin tekniikkaan. Osaava henkilökuntamme toteuttaa tapahtuman juuri sinun toiveidesi mukaisesti!

Tutustu Kouvolataloon

Myyntipalvelu

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 1414 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan tapahtumatalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15.

Tutustu tarkemmin Kouvolatalon, sekä Kuusankoskitalon konserttisaleihin. Lisätietoja valo- ja äänitekniikasta kertovat Kouvolatalon AV-vahtimestarit p. 020 615 8549 ja Kuusankoskitalon AV-vahtimestarit p. 020 615 7083.