Järjestä konsertti

Vähän enemmän onnistumisia

Kouvolan tapahtumatalojen konserttisaleissa on erinomainen akustiikka ja ne soveltuvat hyvin konserttien, stand up-tapahtuman tai teatteriesityksen järjestämiseen. Kysy meiltä lisää saleista ja niiden tekniikasta.

Olemme apunasi järjestämässä tapahtumaa, jonka muisto jää elämään.

Lisätietoja konsertin järjestäjälle

Tutustu konsertin järjestäjän markkinointiohjeeseen.

Kouvolatalo

Kouvolatalon Simeliussalissa on hieno akustiikka. Sali toimii hyvin konserttien ja musiikkiteatterin esityspaikkana. Salissa on 303 istumapaikkaa ja kolme pyörätuolipaikkaa. Salissa on nouseva katsomo. Koko salin pinta-ala on 377,3 neliömetriä. Simeliussalissa on ajanmukainen tekniikka ja Bösendorfer 275-flyygeli. Tutustu Simeliussalin tekniikkaan. Osaava henkilökuntamme toteuttaa tapahtuman juuri sinun toiveidesi mukaisesti!

Tutustu Kouvolataloon

Kuusankoskitalo

Kuusankoskitalon Kuusaasali on Kymenlaakson suurin konserttisali. Kuusaasalissa on ajantasainen valo- ja äänilaitteisto sekä erinomainen konserttitason Steinway-flyygeli. Salin hyvä akustiikka sopii erityisesti akustisen ja klassisen musiikin konsertteihin. Salissa on äänitetty satoja levytyksiä. Kuusaasali on yksi Suomen parhaimmista konserttisaleista. Se on muun muassa Kymi Sinfoniettan konserttipaikka. Osaava henkilökuntamme toteuttaa tapahtuman sinun toiveidesi mukaisesti! Tutustu täältä Kuusaasalin tekniikkaan.

Tutustu Kuusankoskitaloon

Myyntipalvelu

Jätä tarjouspyyntö, soita myyntipalveluumme 020 615 1414 tai ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@kouvola.fi. Kouvolan tapahtumatalojen myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 9-15.

Tutustu tarkemmin Kouvolatalon, sekä Kuusankoskitalon konserttisaleihin. Lisätietoja valo- ja äänitekniikasta kertovat Kouvolatalon AV-vahtimestarit p. 020 615 8549 ja Kuusankoskitalon AV-vahtimestarit p. 020 615 7083.