Tapahtuman markkinointi vaatii joitain perustietoja:

  • tapahtuman nimi
  • esiintyjien nimet
  • tapahtuman alkuaika, kesto ja tieto mahdollisesta väliajasta
  • lippujen hinnat asiakkaille
  • kuva tai kuvia

Kouvolan tapahtumatalot tiedottavat tapahtumista sivuillaan (kouvolantapahtumatalot.fi),
Kuusankoskitalon ja Kouvolatalon facebook-sivuilla ja talojen aulojen inforuuduissa.

Facebook

Jos teet tapahtumasivun facebookiin, laitathan meille rinnakkaisjärjestäjäpyynnön, jolloin ihmiset löytävät tapahtuman myös meidän kalenteristamme. Jaamme myös mielellämme videoita ja muuta materiaalia talojemme sivuilla. Mikäli haluat sivuillemme esimerkiksi postauksen lippuarvonnasta, sekin onnistuu. Toimita meille postauksen sisältö ja kuva. Facebookin ideaali kuvakoko on vaakakuva, esimerkiksi 1980×1080 pikseliä jpg-muodossa.

Infonäytöt

Kuusankoskitalon sekä Kouvolatalon auloissa on näytöt tapahtumien markkinointiin. Inforuudun kuva on kooltaan 1920×1080 pikseliä. Tiedostomuoto jpg tai png.

Julisteet

Jaamme mielellämme julisteitanne. Kuusankoskitalon lipunmyynti postittaa max. 20 kpl julisteitanne Kouvolan kaupungin toimipisteisiin (kirjastot, jne). Julisteet laitetaan myös Kuusankoskitalon lipunmyynnin seinälle sekä talojen ilmoitusseinille. Suositeltavia kokoja ovat A3 ja A4.

Kymenlaaksonyt-tapahtumakalenteri

Voit ilmoittaa tapahtumastasi Kymenlaaksonyt-tapahtumakalenteri, joka kokoaa yhteen Kymenlaakson alueen tapahtumat. Tekemällä tapahtumailmoituksen se nousee syötteenä myös kulttuuritalojen etusivun tapahtumat-osioon. Jos tarvitset apua ilmoituksen tekemisessä, autamme mielellämme. Siirry lisäämään tapahtuma Kymenlaaksonyt-palveluun.

Menoinfo

Voit ilmoittaa tapahtumastasi myös Kouvolan Sanomien menoinfossa: Ilmoita tapahtumasta Kaakkois-Suomessa (menoinfo.fi). Jos tarvitset apua ilmoituksen tekemisessä, autamme mielellämme.


Päivitetty 3.4.2023