Kouvolan tapahtumatalot

Tapahtuman markkinointi vaatii perustietoja:

  • tapahtuman nimi
  • esiintyjien nimet
  • tapahtuman alkuaika, kesto ja tieto mahdollisesta väliajasta
  • lippujen hinnat asiakkaille
  • kuva tai kuvia

Kouvolan tapahtumatalot tiedottavat tapahtumista sivuillaan (kouvolantapahtumatalot.fi),
Kouvolan tapahtumatalot facebook-sivuilla ja talojen aulojen inforuuduissa.

Facebook

Jos teet tapahtumasivun facebookiin, laitathan rinnakkaisjärjestäjäpyynnön Kouvolan tapahtumataloille, jolloin ihmiset löytävät tapahtuman myös meidän kalenteristamme. Jaamme myös mielellämme videoita ja muuta materiaalia talojemme sivuilla. Mikäli haluat sivuillemme esimerkiksi postauksen lippuarvonnasta, sekin onnistuu. Toimita meille postauksen sisältö ja kuva. Facebookin ideaali kuvakoko on vaakakuva, esimerkiksi 1980×1080 pikseliä jpg-muodossa.

Infonäytöt

Kuusankoskitalon sekä Kouvolatalon auloissa on näytöt tapahtumien markkinointiin. Inforuudun kuva on kooltaan 1920×1080 pikseliä. Tiedostomuoto jpg tai png.

Julisteet

Toimita meille julisteenne. Kuusankoskitalon lipunmyynti postittaa max. 20 kpl julisteitanne Kouvolan kaupungin toimipisteisiin (kirjastot, jne). Suositeltavia kokoja ovat A3 ja A4.

Kymenlaaksonyt-tapahtumakalenteri

Voit ilmoittaa tapahtumastasi Kymenlaaksonyt-tapahtumakalenteri, joka kokoaa yhteen Kymenlaakson alueen tapahtumat. Tekemällä tapahtumailmoituksen se nousee syötteenä myös tapahtumatalojen etusivun tapahtumat-osioon. Jos tarvitset apua ilmoituksen tekemisessä, autamme mielellämme. Siirry lisäämään tapahtuma Kymenlaaksonyt-palveluun.

Menoinfo

Voit ilmoittaa tapahtumastasi myös Kouvolan Sanomien menoinfossa: Ilmoita tapahtumasta Kaakkois-Suomessa (menoinfo.fi). Jos tarvitset apua ilmoituksen tekemisessä, autamme mielellämme.


Päivitetty 5.9.2023