Kuusankoskitalon esteettömyys

Kuusankoskitalo on panostanut esteettömyyteensä ja koko talo on täysin esteetön liikunta-, näkö- ja kuulorajoitteisille asiakkaille. Kuusankoskitalon pääovien edessä on kaksi pyörätuoliparkkipaikkaa ja pääovet voi avata avauspainikkeella. Talossa on hissi, jolla pääsee talon jokaiseen kerrokseen.

  • Varmista lipunmyynnistä pääseekö henkilökohtainen avustaja maksutta tapahtumaan

Salien esteettömyys

Kuusaasali

Kuusaasaliin on esteetön sisäänpääsy sekä katsomoon, että lavalle. Katsomossa on viisi pyörätuolipaikkaa, sekä istumapaikat avustajille. Kuusaasalin riveille 14-19 on asennettu induktiosilmukka

Voikkaasali

Voikkaasaliin on esteetön sisäänpääsy katsomoon. Katsomossa on kuusi pyörätuolipaikkaa, sekä istumapaikat avustajille. Voikkaasalissa on induktiosilmukka koko salin alueella. Voit siis istua missä päin tahansa salia tai liikkua salissa vapaasti ilman häiriöitä kuulolaitteessasi.

Kokoustilat

Kuusankoskitalossa on neljä kokoustilaa asiakasvuokrausta varten. Jokaiseen kokoustilaan pääsee pyörätuolilla ja niissä on tilaa liikkua, sekä toimia pyörätuolin kanssa. 

Opasteet

Kuusankoskitalon ala-aulassa heti ulko-ovista tullessa on infotaulu, joka kertoo missä tilassa tapahtuma, kokous tai konsertti järjestetään ja opastaa vieraan nuolilla oikeaan suuntaan.

Kuusankoskitalon ala-aula, jossa sijaitsee narikka
Kuusankoskitalon ala-aula sekä narikka

Päivitetty 24.4.2023