Vieraile

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomista hetkistä Kouvolan tapahtumataloissa! Tarjoamme laadukasta viihdettä ja kulttuuria monipuolisen ohjelmiston muodossa. Olitpa sitten musiikin, taiteen tai teatterin ystävä, meillä on varmasti jotain, mikä sykähdyttää sydäntäsi.

Tervetuloa tapahtumataloille!

Kouvolatalon sijainti on loistava. Talo sijaitsee keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta.

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa.

Kuusankoskitalo ja Kouvolatalo – vilkkaat tapahtumatalot, joissa taide ja viihde kohtaavat.
Astu rohkeasti sisään, sukella taiteen maailmaan ja anna itsesi uppoutua unohtumattomiin hetkiin.
Kohtaa taiteen voima, ja lähde matkalle, joka jää sydämeesi pitkäksi aikaa.

 

Kouvolatalon näyttelytila

Kouvolatalon näyttelytila tarjoaa elämyksiä kaikille taiteen ystäville. Näyttelytilaan on vapaa pääsy.
Näyttelytila on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 11-17.

 

Näyttelyt 2024

Elokuu 1. – 14.8.
Emilia Seppälä

Elokuu 19. – 31.8.
Jennyfer Takalo

 

Kuusankoskitalo

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa. Lähin hotelli sijaitsee Kuusankoskitalon vieressä. Matka talolta Kouvolan keskustaan on noin kuusi kilometriä. Tapahtumatalon edessä on pysäköintitilaa ja pysäköinti on maksutonta.

Kuusankoskitalon Kuusaasali on tunnettu upeasta akustiikasta ja siellä voit nauttia erilaisista kulttuuritapahtumista, kuten konserteista, teatteriesityksistä tai vaikkapa stand upista. Kuusankoskitalossa toimii myös Kuusankosken teatteri sekä elokuvateatteri Studio 123.

Kuusankoskitalossa on panostettu esteettömyyteen. Koko talo on täysin esteetön liikunta-, näkö- ja kuulorajoitteisille asiakkaille. Kuusankoskitalon pääovien edessä on kaksi pyörätuoliparkkipaikkaa ja pääovet voi avata avauspainikkeella. Lisäksi talossa on hissi, jolla pääsee talon jokaiseen kerrokseen. Kuusaasalissa on viisi pyörätuolipaikkaa, sekä istumapaikat avustajille.

Kuusaasalin riveille 14-19 on asennettu induktiosilmukka kuulorajoitteisten asiakkaiden avuksi.

Lue lisää Kuusankoskitalosta!

Gallerian näyttelyt

Tervetuloa Kuusankoskitalon Galleriaan – taiteen ja kauneuden keitaaseen, joka kutsuu sinut vapaasti tutustumaan näyttelyihimme! Astu sisään ja anna taiteen lumo viedä sinut mukanaan ainutlaatuiselle matkalle.

Kuusankoskitalon Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11 – 19 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-18. Juhlapyhinä Galleria on usein suljettu.
Galleriaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Näyttelyt 2024

Elokuu 2.8. – 30.8.
Marjatta Salmi – Valoa ja varjoa

Syyskuu 4. – 30.9.
Jean Erik Kullberg – Akvaario ja Tanssi…jotain vanhaa jotain uutta…
Näyttelyn tukijana Svenska Kulturfonden

Lokakuu
Kuusankosken Taideseuran 74. vuosinäyttely

Marraskuu 3. – 30.11.
Kouvolan Taideseura

Joulukuu 2. – 19.12.
Taiteen- ja käsityön myyntinäyttely

 

 

Kuusankosken Teatteri

Kuusankosken Teatteri on vuonna 1956 perustettu kannatusyhdistyspohjainen ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka toimii kahdella näyttämöllä Kuusankoskitalossa. Teatteri valmistaa vuodessa 3–5 omaa ensi-iltaa, joiden lisäksi ohjelmistoon kuuluvat teatterin oman nuorisoteatteriryhmän esitykset, vuosittaiset Musaklubit sekä ajoittaiset vierailuesitykset. Teatterin tiloissa harjoittelee ja esiintyy myös Kouvolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen lapsi- ja nuorisoryhmiä sekä Senioriteatteriryhmä Koskirentukat. Teatteri tarjoaa myös pukuvuokrauspalveluita.

Tutustu Kuusankosken Teatterin tulevaan ohjelmistoon. 

Liput

Tulevat tapahtumat löydät Tapahtumat-sivulta. Klikkaamalla sinua kiinnostavaa tapahtumaa, pääset lukemaan siitä lisää ja ostamaan lippuja tähän tapahtumaan.

Ravintolapalvelut

Uutena yhteistyökumppaneinamme toimivat paikalliset yrittäjät Juha Rouhiainen, KymiFest Catering ja Tommi Jattu, Kahvila Torikuppi.
Tilaisuuksiin, kokouksiin ja koulutuksiin tarjoilut järjestyvät ennakkotilauksesta KymiFest Cateringin avulla. Kysy meiltä lisää herkullisista tarjottavista.

Kuusankoskitalon konserttien ja teatteriesitysten väliaikatarjoilusta vastaa Kahvila Torikuppi. Tarjolla on tuttuun tapaan kahvia, teetä, virvokkeita sekä pikkusuolaista.

Yhteystiedot:
Kymifest Catering myynti@kymifest.fi
Kahvila Torikuppi Tommi Jattu 0409605011