Vieraile

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomista hetkistä Kouvolan tapahtumataloissa! Tarjoamme laadukasta viihdettä ja kulttuuria monipuolisen ohjelmiston muodossa. Olitpa sitten musiikin, taiteen tai teatterin ystävä, meillä on varmasti jotain, mikä sykähdyttää sydäntäsi.

Tervetuloa tapahtumataloille!

Kouvolatalon sijainti on loistava. Talo sijaitsee keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta.

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa.

Kuusankoskitalo ja Kouvolatalo – vilkkaat tapahtumatalot, joissa taide ja viihde kohtaavat.
Astu rohkeasti sisään, sukella taiteen maailmaan ja anna itsesi uppoutua unohtumattomiin hetkiin.
Kohtaa taiteen voima, ja lähde matkalle, joka jää sydämeesi pitkäksi aikaa.

 

Kouvolatalo

Kouvolatalo sijaitsee Kouvolan keskustan välittömässä läheisyydessä, kilometrin päässä Matkakeskuksesta. Tapahtumatalon molemmin puolin on reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Lähin hotelli on 500 metrin päästä. Kouvolatalossa järjestetään monenlaisia tapahtumia konserteista teatteriesityksiin ja lasten tapahtumiin. Kouvolatalosta löydät myös Poikilo-museot.

Simeliussaliin on esteetön pääsy ja katsomossa on kolme pyörätuolipaikkaa sekä istumapaikat avustajille. Varmistathan ennen tuloasi Kuusankoskitalon lipunmyynnistä pääseekö henkilökohtainen avustajasi maksutta tapahtumaan mukaan. Lipunmyyntipiste palvelee sinua Kuusankoskitalossa maanantaisin ja perjantaisin kello 12-16 sekä keskiviikkoisin kello 12-18. Lipunmyynnin puhelinnumero on 020 615 4058.

Simelius-salin riveille 6–14 on asennettu induktiosilmukka kuulorajoitteisten asiakkaidemme avuksi.

Lue lisää Kouvolatalosta!

Kouvolatalon näyttelytila

Kouvolatalon näyttelytila tarjoaa elämyksiä kaikille taiteen ystäville. Näyttelytilaan on vapaa pääsy.
Näyttelytila on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 11-17.

 

Näyttelyt 2024

Huhtikuu 10. – 14.4.
Kouvolan kaupunki, kansalaisopisto –
Maistiaisia kädentaitojen tulevalta lukuvuodelta

 

Kuusankoskitalo

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa. Lähin hotelli sijaitsee Kuusankoskitalon vieressä. Matka talolta Kouvolan keskustaan on noin kuusi kilometriä. Tapahtumatalon edessä on pysäköintitilaa ja pysäköinti on maksutonta.

Kuusankoskitalon Kuusaasali on tunnettu upeasta akustiikasta ja siellä voit nauttia erilaisista kulttuuritapahtumista, kuten konserteista, teatteriesityksistä tai vaikkapa stand upista. Kuusankoskitalossa toimii myös Kuusankosken teatteri sekä elokuvateatteri Studio 123.

Kuusankoskitalossa on panostettu esteettömyyteen. Koko talo on täysin esteetön liikunta-, näkö- ja kuulorajoitteisille asiakkaille. Kuusankoskitalon pääovien edessä on kaksi pyörätuoliparkkipaikkaa ja pääovet voi avata avauspainikkeella. Lisäksi talossa on hissi, jolla pääsee talon jokaiseen kerrokseen. Kuusaasalissa on viisi pyörätuolipaikkaa, sekä istumapaikat avustajille. Varmistathan ennen tuloasi Kuusankoskitalon lipunmyynnistä pääseekö henkilökohtainen avustajasi maksutta tapahtumaan mukaan. Lipunmyyntipiste palvelee sinua Kuusankoskitalossa maanantaina ja perjantaina kello 12-16 sekä keskiviikkona kello 12-18. Lipunmyynnin puhelinnumero on 020 615 4058.

Kuusaasalin riveille 14-19 on asennettu induktiosilmukka kuulorajoitteisten asiakkaiden avuksi.

Lue lisää Kuusankoskitalosta!

Gallerian näyttelyt

Tervetuloa Kuusankoskitalon Galleriaan – taiteen ja kauneuden keitaaseen, joka kutsuu sinut vapaasti tutustumaan näyttelyihimme! Astu sisään ja anna taiteen lumo viedä sinut mukanaan ainutlaatuiselle matkalle.

Kuusankoskitalon Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11 – 19 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-18. Juhlapyhinä Galleria on usein suljettu.
Galleriaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Näyttelyt 2024

Maaliskuu 3. – 27.3.
Kotkan Taideseura ry – Väreillen

Huhtikuu – toukokuu 11.4. – 28.5.
Pipsa Keski-Hakuni ja työryhmä – Pessi vai Illusia?

Kuusankosken Teatteri

Kuusankosken Teatteri on vuonna 1956 perustettu kannatusyhdistyspohjainen ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka toimii kahdella näyttämöllä Kuusankoskitalossa. Teatteri valmistaa vuodessa 3–5 omaa ensi-iltaa, joiden lisäksi ohjelmistoon kuuluvat teatterin oman nuorisoteatteriryhmän esitykset, vuosittaiset Musaklubit sekä ajoittaiset vierailuesitykset. Teatterin tiloissa harjoittelee ja esiintyy myös Kouvolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen lapsi- ja nuorisoryhmiä sekä Senioriteatteriryhmä Koskirentukat. Teatteri tarjoaa myös pukuvuokrauspalveluita.

Tutustu Kuusankosken Teatterin tulevaan ohjelmistoon. 

Lipunmyynti

Olemme virallinen Ticketmasterin lipunmyyntikumppani. Verkossa voit ostaa lippuja Ticketmasterin sivuilta kaikkiin Kuusankoskitalon ja Kouvolatalon tapahtumiin.

Lipunmyyntipiste palvelee Kuusankoskitalossa, Kymenlaaksonkatu 1 Kuusankoski, ja puhelimitse 020 615 4058 maanantaina ja perjantaina kello 12-16, keskiviikkona kello 12-18. Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon tapahtumien lisäksi voit ostaa lippuja kaikkiin Ticketmasterin valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin sekä Kymi Sinfoniettan konsertteihin.

Lipun voi myös ostaa Ticketmasterin puhelinpalvelusta: 0600 10 800 (2,00 euroa/min+pvm). Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 8-21, la 9-21 ja su 10-18.

Maksuvälineet
Lipunmyyntipisteessämme käy maksuvälineinä:

  • Käteinen raha
  • Pankki-, luotto- ja Visa Electron -kortit
  • Smartum-setelit
  • Tyky-setelit
  • E-Passi

Ravintolapalvelut

Uutena yhteistyökumppaneinamme toimivat paikalliset yrittäjät Juha Rouhiainen, KymiFest Catering ja Tommi Jattu, Kahvila Torikuppi.
Tilaisuuksiin, kokouksiin ja koulutuksiin tarjoilut järjestyvät ennakkotilauksesta KymiFest Cateringin avulla. Kysy meiltä lisää herkullisista tarjottavista.

Kuusankoskitalon konserttien ja teatteriesitysten väliaikatarjoilusta vastaa Kahvila Torikuppi. Tarjolla on tuttuun tapaan kahvia, teetä, virvokkeita sekä pikkusuolaista.

Yhteystiedot:
Kymifest Catering myynti@kymifest.fi
Kahvila Torikuppi Tommi Jattu 0409605011