Tervetuloa tapahtumataloille!

Kouvolatalo sijainti on loistava. Talo sijaitsee keskustan tuntumassa, vain kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta.

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa.

Kuusankoskitalo ja Kouvolatalo – vilkkaat tapahtumatalot, joissa taide ja viihde kohtaavat.
Astu rohkeasti sisään, sukella taiteen maailmaan ja anna itsesi uppoutua unohtumattomiin hetkiin.
Kohtaa taiteen voima, ja lähde matkalle, joka jää sydämeesi pitkäksi aikaa.

 

Gallerian näyttelyt

Tervetuloa Kuusankoskitalon Galleriaan – taiteen ja kauneuden keitaaseen, joka kutsuu sinut vapaasti tutustumaan näyttelyihimme! Astu sisään ja anna taiteen lumo viedä sinut mukanaan ainutlaatuiselle matkalle.

Näyttelyt 2023
Toukokuu 8. – 28.5. (avajaiset 7.5. klo 16 – 18 )
Sari Nieminen, Marjut Lehtinen, Henna Paasonen, Oliver Sievänen,
Anne-Marie Korkealehto, Sami Juntunen – Ainutlaatuiset ääneni

Kesäkuu 2. – 20.6.
Eeva Miettinen ja Maija Rautiainen – Mielen heijastuksia

Syyskuu 12. – 30.9.
Seija Sutela – Matkan varrelta

Lokakuu 2. – 30.10.
Kuusankosken Taideseuran 73. vuosinäyttely

Marraskuu 3. – 30.11.
Kouvolan Taideseura ry

Kouvolatalo

Kouvolatalo sijaitsee Kouvolan keskustan välittömässä läheisyydessä, vain yhden kilometrin päässä Matkakeskuksesta. Tapahtumatalon molemmin puolin on reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Lähin hotelli löytyy 500 metrin päästä. Kouvolatalossa järjestetään monenlaisia tapahtumia konserteista teatteriesityksiin ja lasten tapahtumiin.  Kouvolatalosta löydät myös Poikilo-museot.

Simelius-saliin on esteetön sisäänpääsy sekä katsomoon että lavalle. Katsomo on loivasti lavansuuntaan laskeutuva, ja katsomossa on kolme pyörätuolipaikkaa sekä istumapaikat avustajille. Varmistathan ennen tuloasi Kuusankoskitalon lipunmyynnistä pääseekö henkilökohtainen avustajasi maksutta tapahtumaan mukaan. Lipunmyyntipiste palvelee sinua Kuusankoskitalossa, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski, maanantaina ja perjantaina kello 12-16 sekä keskiviikkona kello 12-18. Lipunmyynnin puhelinnumero on 020 615 4058.

Simelius-salin riveille 6–14 on asennettu induktiosilmukka kuulorajoitteisten asiakkaidemme avuksi.

Lue lisää Kouvolatalosta!

Kuusankoskitalo

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa. Lähin hotelli sijaitsee aivan Kuusankoskitalon vieressä. Matka talolta Kouvolan keskustaan on noin kuusi kilometriä. Tapahtumatalon edessä on pysäköintitilaa ja pysäköinti on maksutonta.

Kuusankoskitalon Kuusaasali on tunnettu upeasta akustiikasta ja siellä voit nauttia erilaisista kulttuuritapahtumista, kuten konserteista, teatteriesityksistä tai vaikkapa stand upista. Kuusankoskitalossa toimii myös Kuusankosken teatteri sekä elokuvateatteri Studio 123.

Kuusankoskitalossa on panostettu esteettömyyteen, ja koko talo on täysin esteetön liikunta-, näkö- ja kuulorajoitteisille asiakkaille. Kuusankoskitalon pääovien edessä on kaksi pyörätuoliparkkipaikkaa ja pääovet voi avata avauspainikkeella. Lisäksi talossa on hissi, jolla pääsee talon jokaiseen kerrokseen. Kuusaasalissa on viisi pyörätuolipaikkaa, sekä istumapaikat avustajille. Varmistathan ennen tuloasi Kuusankoskitalon lipunmyynnistä pääseekö henkilökohtainen avustajasi maksutta tapahtumaan mukaan. Lipunmyyntipiste palvelee sinua Kuusankoskitalossa maanantaina ja perjantaina kello 12-16 sekä keskiviikkona kello 12-18. Lipunmyynnin puhelinnumero on 020 615 4058.

Kuusaasalin riveille 14-19 on asennettu induktiosilmukka kuulorajoitteisten asiakkaiden avuksi.

Lue lisää Kuusankoskitalosta!

Lipunmyynti

Olemme virallinen Ticketmasterin lipunmyyntikumppani. Verkossa voit ostaa lippuja Ticketmasterin sivuilta kaikkiin Kuusankoskitalon ja Kouvolatalon tapahtumiin.

Lipunmyyntipiste palvelee Kuusankoskitalossa, Kymenlaaksonkatu 1 Kuusankoski, ja puhelimitse 020 615 4058 maanantaina ja perjantaina kello 12-16, keskiviikkona kello 12-18. Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon tapahtumien lisäksi voit ostaa sieltä lippuja myös kaikkiin Ticketmasterin valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin sekä:

Lipun voi myös ostaa Ticketmasterin puhelinpalvelusta: 0600 10 800 (2,00 euroa/min+pvm). Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 8-21, la 9-21 ja su 10-18.

Kuusankoskitalon lipunmyyntipisteen kesätauko 2023
Kuusankoskitalon lipunmyyntipiste palvelee vielä perjantaina 26.5. klo 12 -16. Tämän jälkeen lipunmyyntipiste on kesätauolla. Avaamme lipunmyyntipisteen jälleen maanantaina 14.8. klo 12.

Maksuvälineet
Lipunmyyntipisteessämme käy maksuvälineinä:
• Käteinen raha.
• Pankki-, luotto- ja Visa Electron -kortit.
• Smartum-setelit.
• Tyky-setelit.
• E-Passi.
Kulttuurisetelit Smartum, Tyky ja e-Passi ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä.

Siirtyneiden tai peruuntuneiden tapahtumien liput

Kuusankoskitalon lipunmyynnistä ostettujen lippujen palautus tapahtuu pääsääntöisesti Ticketmasterin kautta. Mikäli lipussasi lukee Ticketmaster, voit hae hyvitystä lipuista Ticketmasterin kautta. Ohjeet löydät Ticketmasterin nettisivuilta.

Jos tapahtuma siirtyy uudelle päivälle ja korvaavaa päivää ei ole vielä tiedossa, pyydämme pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi sinulle, olethan yhteydessä TicketMasteriin hyvityksestä.

Ravintolapalvelut

Kouvolan tapahtumatalojen ravintola- ja kahvilapalvelut tuottaa Café Juhla. Haluamme tehdä vierailustasi tapahtumataloissa vielä enemmän onnistuneen. Aloita ilta lasillisella kuohuvaa tai tilaa meiltä etukäteen väliaikatarjoilut. Sinun ei tarvitse paikan päällä kuin nauttia elämyksistä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Café Juhlan sivuille