Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa.

Kuusankoskitalo tarjoaa monipuoliset tilat seminaareille, messuille, kokouksille ja kulttuurielämyksille. Talossa on ajanmukainen esitystekniikka. Tilat ovat esteettömiä ja parkkipaikat ovat maksuttomia. Lähin hotelli sijaitsee aivan vieressä. Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan suunnittelema Kuusankoskitalo valmistui vuonna 1985.

Kuusaasali on tunnettu hyvästä akustiikastaan, ja se on kaupungin suurin konserttisali. Lisäksi salissa on monipuolinen kokoustekniikka ja avoin langaton nettiyhteys. Teatteritoiminnastaan tunnettu Voikkaasali on erinomainen luentojen, seminaarien ja konserttien pitopaikka. Pohjakerroksessa on tilava takahuonetila, jossa esiintyjät voivat valmistautua esitykseen. Ensimmäisestä kerroksesta, salien läheisyydestä löytyy lisäksi pienempi esiintyjille tarkoitettu tila. Talossa on neljä pienempää kokoustilaa, jotka voidaan tarvittaessa jakaa pienimmiksi tiloiksi

360 asteen kuva ei ole saavutettava.

Toisen kerroksen lämpiö sijaitsee salien ja kokoustilojen läheisyydessä. Lämpiö toimii väliaika- ja tarjoilutilana ja se soveltuu hyvin myös messujen järjestämiseen sekä cocktail-tilaisuuksiin. Ulkonäyttämö sekä avara piha-alue soveltuvat kesäisin esitysten pitopaikaksi.

Kuusankoskitalossa sijaitsee myös Galleria, jossa on vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Kuusankoskitalossa harrastetaan, luodaan ja tuotetaan paljon. Tutustu talon muihin toimijoihin, heidän toimintaansa ja miten päästä mukaan.

Kartta ei ole saavutettava.

Päivitetty 24.4.2023