Kuusankoskitalo

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa.

Kuusankoskitalo tarjoaa monipuoliset tilat seminaareille, messuille, kokouksille ja kulttuurielämyksille. Talossa on ajanmukainen esitystekniikka. Tilat ovat esteettömiä ja parkkipaikat maksuttomia. Lähin hotelli sijaitsee kadun toidella puolella. Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan suunnittelema Kuusankoskitalo valmistui vuonna 1985.

Kuusaasali on tunnettu hyvästä akustiikastaan, ja se on kaupungin suurin konserttisali. Lisäksi salissa on monipuolinen kokoustekniikka ja avoin langaton nettiyhteys. Teatteritoiminnastaan tunnettu Voikkaasali on erinomainen luentojen, seminaarien ja konserttien pitopaikka. Pohjakerroksessa on tilava takahuone, jossa esiintyjät voivat valmistautua esitykseen. Ensimmäisessä kerroksessa, salien läheisyydessä on pienempi esiintyjille tarkoitettu tila. Talossa on neljä kokoustilaa, jotka voidaan tarvittaessa jakaa pienimmiksi tiloiksi.

360 asteen kuva ei ole saavutettava.

Toisen kerroksen lämpiö sijaitsee salien ja kokoustilojen yhteydessä. Lämpiö toimii väliaika- ja tarjoilutilana ja soveltuu hyvin myös messujen järjestämiseen sekä cocktail-tilaisuuksiin.

Ulkonäyttämö ja avara piha-alue soveltuvat kesäisin esitysten pitopaikaksi.

Kuusankoskitalossa sijaitsee myös Galleria, jossa on vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Kuusankoskitalossa harrastetaan, luodaan ja tuotetaan paljon. Tutustu talon muihin toimijoihin, heidän toimintaansa ja miten päästä mukaan.

Kartta ei ole saavutettava.

Päivitetty 5.10.2023