Esiintyjille omat tilat Kouvolan kulttuuritaloille

Kuuden kuvan kuvakooste, jossa esitelty kulttuuritalojen uusia esiintyjien takahuonetilaa. Kuvissa henkilö istumassa nojatuolissa, seisomassa pöydän ääressä ja ottamassa jääkaapista jotakin.

Kouvolan kulttuuritalojen molempiin rakennuksiin, Kouvolatalolle ja Kuusankoskitalolle, on rakennettu esiintyjille takahuonetilat. Takahuonetiloissa esiintyjät voivat odottaa rauhassa omaa esiintymisvuoroaan ja valmistautua omaan esiintymiseensä.

Kouvolan kulttuuritalojen molemmat talot ovat saaneet uudistetut takahuonetilat esiintyjille. Huoneiden on tarkoitus toimia esiintyjien keskittymis- ja lepotilana, sekä mahdollistaa esiintymiseen valmistautuminen ja vaikka ruokailu. Takahuonetiloista pystyy seuraamaan lavan tapahtumia huoneisiin asennetun tv-ruudun avulla. Esiintyjä osaa valmistautua omaan esiintymisvuoroonsa ja tietää, mitä lavalla on aiemmin tapahtunut.

Kuusankoskitalossa esiintyjille löytyy pienempi takahuonetila, joka on Kuusaasalin välittömässä läheisyydessä. Huoneesta löytyy oma wc ja mahdollisuus ruuan säilytykseen ja lämmitykseen. Kellarikerroksesta löytyy isompi tila, jossa voi olla jopa isompi ryhmä samanaikaisesti. Tilassa on pieni keittiötaso vesipisteellä ja mahdollisuus lämmittää ruokaa. Kellarikerroksen tilan läheisyydestä löytyvät myös suihkutilat ja wc.

Kouvolatalon takahuonetila sijaitsee lähellä Simelius-salia. Huoneeseen on asennettu pieni keittiötaso, jossa on vesipiste sekä jääkaappi. Tilaan on rakennettu myös wc.

Kouvolatalon takahuonetila on jo päässyt valmistumisen jälkeen käyttöön. Helmikuussa Kouvolatalolla kuvattiin Talvivalkeat -tapahtuman livelähetystä. Ohjelmassa esiintyneet, juontaja Aatu Itkonen sekä taikuri Elmo Huovila, saivat nauttia uuden tilan eduista. Hienoa, että tilasta saatu rakennettua esiintyjille toimivampi kokonaisuus. Meille on tärkeää, että takahuonetilat palvelevat taloihin tulevia esiintyjiä mahdollisimman hyvin.