Kuusankoskitalon lipunmyyntipiste suljetaan 31.5.2024

Kuusankoskitalon lipunmyynti siirtyy nettiin 1.6.2024 alkaen

Kouvolan liikunta- ja kulttuurilautakunta on tehnyt päätöksen, että Kuusankoskitalon lipunmyyntipiste suljetaan kevään jälkeen. Tämä päätös liittyy osaltaan siihen, että yhä useammat asiakkaat ostavat pääsylippunsa verkosta. Kuusankoskitalo on toiminut yhteistyössä Ticketmasterin kanssa, mutta verkko-ostojen myötä asiakasmäärät varsinaisessa lipunmyyntipisteessä vähentyneet viime vuosina.

Kouvolan kaupunki on toteuttanut toimenpiteitä taloutensa tasapainottamiseksi, ja Kuusankoskitalon lipunmyyntipalvelun lakkauttaminen on yksi näistä ratkaisuista. Tämä vaikuttaa myös tapahtumatalojen lipunmyyntipalveluun eli ovimyyntiin konserttien järjestäjien osalta.

Positiivisena puolena on se, että lipunmyyntisopimuksen päättäminen Ticketmasterin kanssa antaa konserttien järjestäjille mahdollisuuden valita haluamansa lippukaupan yhteistyökumppaniksi. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia ja antaa joustavuutta tapahtumien suunnitteluun.

Jatkossa Kouvolassa on mahdollista ostaa Ticketmasterissa olevia lippuja Lumon Areenalta KooKoon toimistolta. Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme kaikille iloisia kulttuurielämyksiä tulevaisuudessa!