Meillä voit kokea vähän enemmän!

Yleisö taputtaa tahtia kädet ylhäällä.

Tervetuloa nauttimaan Kouvolan tapahtumatalojen kevään, kesän ja syksyn tapahtumaelämyksistä! Kouvolan tapahtumataloissa järjestetään monipuolisia tapahtumia, jotka sopivat kaikenikäisille ja erilaisiin mieltymyksiin.

Jos olet musiikin ystävä, kannattaa tutustua Kouvolan tapahtumatalojen konserttitarjontaan. Keikkoja löytyy laidasta laitaan, olitpa sitten popin, jazzin tai klassisen musiikin fani. Kevään ja syksyn aikana Kouvolan tapahtumatalot tarjoavat Suomen kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvien artistien konsertteja, kansainvälisen orkesterin swing-sävelmiä sekä upeita musikaaleja.
Teatterin ystäville Kouvolan tapahtumataloissa on tarjolla monipuolista ohjelmaa. Koko perheen lastenteatterifestivaalista hyväntuuliseen kesäteatteriin Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä.

Liput esityksiimme myy Ticketmaster. Lippujen ostaminen käy helposti heidän nettisivuillaan. Tai voit tulla Kuusankoskitalon lipunmyyntipisteeseen ostamaan lipun. Lipunmyyntipiste on avoinna maanantaina ja perjantaina kello 12–16 sekä keskiviikkona kello 12–18. Ticketmasterista voit ostaa myös lahjakortin elämyksiin vaikkapa äitienpäivälahjaksi. Toimi kuitenkin pikaisesti, koska Kuusankoskitalon lipunmyyntipiste jää kesätaulle. Lipunmyyntipiste palvelee vielä perjantaina 26.5. klo 12–16. Tämän jälkeen lipunmyyntipiste on kesätauolla. Avaamme lipunmyyntipisteen jälleen maanantaina 14.8. klo 12. Onneksi kuitenkin Ticketmasterin nettikauppa palvelee sinua kaikkina vuorokauden aikoina läpi vuoden osoitteessa Ticketmaster.

Tapahtumakalenterimme päivittyy uusista elämyksistä koko ajan, mutta Kouvolan tahtumatalojen verkkosivut ovat aina ajantasalla.

Uskomme, että kulttuurielämykset ovat yksi elämän suurista iloista ja ne voivat antaa meille uusia näkökulmia ja ajatuksia. Joten tule mukaan kokemaan!