Lipunmyynti

Lippujen ostaminen

Olemme virallinen Ticketmasterin lipunmyyntikumppani. Ticketmasterin sivuilta voit ostaa lippuja ja lahjakortteja Kuusankoskitalon tapahtumiin ja Kouvolatalon tapahtumiin.

Kuusankoskitalon lipunmyyntipisteestä voi ostaa lippuja kaikkiin Ticketmasterin myymiin tapahtumiin. Lipunmyynti on avoinna:
maanantaina ja perjantaina kello 12-16
keskiviikkona kello 12-18
Lipunmyynnin puhelinnumero on 020 615 4058

Lipunmyyntipisteen toiminta päättyy 31.5.2024. Jatkossa liput ovat ostettavissa lippu.fi tai Ticketmasterin verkkokaupasta.

Maksuvälineet

Lipunmyyntipisteessä käyvät maksuvälineinä 

  • Käteinen raha
  • Pankki-, luotto- ja Visa Electron kortit
  • Smartum-setelit
  • Tyky-setelit
  • e-Passi

Siirtyneiden tai peruuntuneiden tapahtumien liput

Kuusankoskitalon lipunmyynnistä ostettujen lippujen palautus tapahtuu Ticketmasterin kautta. Mikäli lipussasi lukee Ticketmaster, hae hyvitystä lipuista Ticketmasterin kautta. Ohjeet löydät Ticketmasterin sivuilta.

Jos tapahtuma siirtyy uudelle päivälle ja korvaavaa päivää ei ole vielä tiedossa, pyydämme pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi sinulle, olethan yhteydessä Ticketmasteriin hyvityksestä.

Kymi Sinfoniettan toimintaohjeet. Kymi Sinfoniettan kaikki liput ovat myynnissä Ticketmasterilla, jolloin lippujen palautus tapahtuu myös Ticketmasterin kautta. Kausikorttien kohdalla ole yhteydessä hyvityksen saamiseksi Kymi Sinfoniettan orkesteritoimistoon, puh. 05 234 4891, toimisto@kymisinfonietta.fi.

Päivitetty 15.5.2024