Lippujen ostaminen

Olemme virallinen Ticketmasterin lipunmyyntikumppani. Ticketmasterin sivuilta voit ostaa liput Kuusankoskitalon tapahtumiin ja Kouvolatalon tapahtumiin.

Lipunmyyntipiste palvelee sinua Kuusankoskitalossa, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski, maanantaina ja perjantaina kello 12-16 sekä keskiviikkona kello 12-18. Lipunmyynnin puhelinnumero on 020 615 4058. Lipunmyynnistä voit myös varmistaa, pääseekö henkilökohtainen avustaja maksutta tapahtumaan. Lipunmyyntipisteestämme voit ostaa lippuja kaikkiin Ticketmasterin myymiin tapahtumiin sekä:

Kuusankoskitalon lipunmyyntipisteen kesätauko 2023

Kuusankoskitalon lipunmyyntipiste palvelee vielä perjantaina 26.5. klo 12 -16. Tämän jälkeen lipunmyyntipiste on kesätauolla. Avaamme lipunmyyntipisteen jälleen maanantaina 14.8. klo 12.

Maksuvälineet

Lipunmyyntipisteessämme käyvät maksuvälineinä 

  • Käteinen raha
  • Pankki-, luotto- ja Visa Electron kortit
  • Smartum-setelit
  • Tyky-setelit
  • e-Passi

Muistathan, että kulttuurisetelit Smartum, Tyky ja e-Passi ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä.

Huomioitavaa

  • Lahjakorttien osto ja lunastus suoraan Ticketmasterilta.
  • Tieto konserttien peruuntumisesta löytyy Ticketmasterin sivustolta, tapahtuman omilta sivuilta.

Lippujen myyminen

Kuusankoskitaloilla järjestettävien tapahtumien verkossa myytävät liput tulee olla myynnissä Ticketmasterissa. 

Talojemme tapahtumat näet myös etusivumme tapahtumakalenterista
ja Kymenlaaksonyt.fi-sivulta.


Siirtyneiden tai peruuntuneiden tapahtumien liput

Kuusankoskitalon lipunmyynnistä ostettujen lippujen palautus tapahtuu pääsääntöisesti Ticketmasterin kautta. Mikäli lipussasi lukee Ticketmaster, voit hae hyvitystä lipuista Ticketmasterin kautta. Ohjeet löydät Ticketmasterin sivuilta.

Ticketmasterin kautta myytyjen lippujen toimintaohjeet löydät Ticketmasterin sivuilta.

Jos tapahtuma siirtyy uudelle päivälle ja korvaavaa päivää ei ole vielä tiedossa, pyydämme pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi sinulle, olethan yhteydessä Ticketmasteriin hyvityksestä.

Kuusankosken Teatterin toimintaohjeet. Lippuja ostaessasi pyydämme puhelinnumerosi, että voimme tavoittaa sinut esityksen mahdollisen peruuntumisen tai korona-altistuksen sattuessa. Puhelinnumeroa ei kuitenkaan ole pakko antaa.

Kymi Sinfoniettan toimintaohjeet. Kymi Sinfoniettan kaikki liput ovat myynnissä Ticketmasterilla, jolloin lippujen palautus tapahtuu myös Ticketmasterin kautta. Kuulijoiden yhteystiedot pyydetään mahdollista poikkeusviestintää varten. Kausikorttien kohdalla ole yhteydessä hyvityksen saamiseksi Kymi Sinfoniettan orkesteritoimistoon, puh. 05 234 4891, toimisto@kymisinfonietta.fi.

Päivitetty 3.5.2023