Yksikään päivä ei ole samanlainen myynti- ja markkinointiassistentti Sade Mannoselle

"On ollut hienoa huomata, että tapahtumatalojen asiakaskunta koostuu suurimmaksi osin vakioasiakkaista eli he haluavat palata tänne kerta toisensa jälkeen," sanoo myynti- ja markkinointiassistentti Sade Mannonen. "Sehän kertoo siitä, että tilat ovat hyvät."

”Työni on hyvin vaihtelevaa. Kaikenlaista voi tulla vastaan, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tämä työ vastaa tapahtumanjärjestäjän koulutustani, joten on hienoa päästä tekemään oman alan töitä kotiseudulla sekä hyödyntää kaikkea aiemmin oppimaani ja alan kokemusta. Lähdin heti valmistumiseni jälkeen Englantiin töihin. Asuin siellä noin viisi ja puoli vuotta.

Pääsääntöisesti myyn tapahtumia Kouvolataloon ja Kuusankoskitaloon. Lisäksi vastaan puhelimeen ja sähköposteihin, kun ihmiset haluavat tietoa Kouvolan tapahtumatalojen tiloista tai he haluavat varata jonkun tilan käyttöönsä. Pidän myös huolen tapahtumatalojen sosiaalisen median tileistä.

On ollut hienoa huomata, että tapahtumatalojen asiakaskunta koostuu suurimmaksi osin vakioasiakkaista eli he haluavat palata tänne kerta toisensa jälkeen. Sehän kertoo siitä, että tilat ovat hyvät.

Työkaverini ovat ihania ihmisiä. Kaikki ovat ystävällisiä ja kannustavia. Minulla on kokemusta hyvinkin erilaisesta työyhteisöstä, niin täytyy todeta, että työkavereilla on iso vaikutus työssä jaksamiseen. Tunnen, että tässä työssä pääsen kehittymään, sillä voin aina pyytää apua niin työkaverilta kuin esihenkilöltä, ja he kaikki järjestävät aikaa auttaakseen.

En ole vielä ollut pitkään talossa, joten opin koko ajan uutta. Jotkut asiat oppii tekemällä ja toiset kysymällä. Olen oppinut muun muassa markkinoinnista paljon uutta. Olen avustanut markkinoinnissa aiemmissa työpaikoissani. Täällä olen päässyt ihan oikeasti tekemään sitä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Se on ihan superhyvä työkokemuksen kannalta. Ja on hienoa, että minuun luotetaan ja annetaan vastuuta.

Työympäristö oli Lontoossa hyvin erilainen. Lontoossa oli valtava kiire koko ajan. Täällä työtahti on maltillisempi ja inhimillisempi.”

Sade Mannonen, myynti- ja markkinointiassistentti