Tuo tilaisuutesi meille ja nauti juhlan tunnelmasta

Onnistunut tapahtuma syntyy yhteistyöstä, keskusteluista, kuuntelusta, eri tarpeiden huomioimisesta sekä avoimesta ja iloisesta mielestä.

Tapahtumatalojen henkilökunnan kanssa yhteistyö ja viestintä sujuu mutkattomasti. Palvelu on aina ystävällistä ja saimme aina heti apua, jos jokin asia jäi askarruttamaan. Jos haluaa toteuttaa tapahtumia niin sanotusti avaimet käteen -periaatteella, suosittelen lämpimästi olemaan yhteyksissä Kouvolan tapahtumataloihin.

Järjestimme henkilöstön pikkujoulut Kuusankoskitalossa. Aluksi hieman jännitimme, miten tilat riittävät 500 ihmisen kestitsemiseen, mutta kaikki sujui hyvin. Tuli todistettua, että Kuusankoskitalon tilat sopivat isommallekin joukolle. Tilaisuus oli mukava ja lämminhenkinen. Järjestelyt olivat toimivat, tekniikka pelasi ja henkilökunta oli ystävällistä sekä palvelualtista. Tilaisuuteen osallistuneet antoivat myös paljon positiivista palautetta.

Haluan suositella erityisesti Kuusankoskitaloa tapahtumanjärjestäjille, sillä talo soveltuu hyvin kaikenkokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tapahtumatalojen henkilökunta tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja toteuttaa monenlaisia tilaisuuksia pienemmästä isompaan.”

Ninni Kurko-Seppänen, Kouvolan kaupunki, henkilöstöpalvelut