KymLin liikuntafoorumi sai hyvää palautetta järjestelyistä

Kuusankoskitalon Kuusaasalin lava, jolla puhuja puhumassa. Lavalla on erilaisia liikuntavälineitä ja tuoleja. Valkokankaalla näkyy esitys, jossa kerrotaan megatrendeistä.

Kymenlaakson liikunta ry:n Tommi Lehtinen on tyytyväinen tapahtumatalojen palveluun ja joustavuuteen.

”Kuusankoskitalon henkilökunta ei ole koskaan sanonut meille, ettei jokin onnistu, vaan aina ensin katsotaan ja mitataan. Viime hetken muutoksetkin on otettu joustavasti vastaan. Kuusankoskitalon henkilökuntaan ja tekniikkaan voi luottaa. Jos mitään kysyttävää tulee, vastauksen saa aina todella nopeasti.

Kuusankoskitalo tarjoaa todella monipuoliset mahdollisuudet tapahtumalle, sillä talossa on tarjolla monenlaisia tiloja ja muun muassa ulkoteatteri, joka sopisi esimerkiksi taukoliikunnalle tai ulkotarjoiluihin kesän tapahtumissa.

Järjestimme viimeksi Kuusankoskitalolla kansallisen liikuntafoorumin, joka esittelee liikuntakulttuuria laaja-alaisesti sekä kokoaa eri toimijatahot yhteen keskustelemaan. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista painoarvoa. Tapahtuma keräsi noin 260 osallistujaa niin valtionhallinnosta, kunnista, järjestöistä kuin seuroistakin. Saimme hyvää palautetta kävijöiltä. Bussikuljetukset asemalta hoituivat jouhevasti ja parkkitilaakin oli riittävästi.

Kävijät kiittelivät myös kaupungilta saamastamme parkkipaikkakartasta, jossa oli selkeästi merkattuna ilmaiset pysäköintipaikat Kuusankoskitalon läheisyydessä. Lisäksi vieraat kehuivat lähiliikuntapaikkakarttoja, jotka jaoimme Kouvolassa majoittuville. Monelle tuli yllätyksenä, kuinka lähellä luonto, ja sen tarjoamat liikuntamahdollisuudet ovat Kouvolassa.”

Tommi Lehtinen, toiminnanjohtaja, Kymenlaakson Liikunta ry

Kuusankoskitalon Galleriassa Liikuntafoorumin näytteilleasettajat. Kuvassa ihmisiä keskustelemassa näytteilleasettajien kanssa. Seinustoilla on yritysten roll-uppeja.
Kuusankoskitalon Galleria toimi Liikuntafoorumi 2022-tapahtuman näyttelyalueena.