Ti-Ti Nallen Riitta Korpela: ”Vähän kuin kotiin tulisi”

Riitta Korpela on Ti-Ti Nalle -hahmon luoja. Riitta Ti-Ti Nalle hahmojen ympäröimänä.

Ti-Ti Nallen Riitta Korpela luottaa Kuusankoskitalon palveluihin.

”Vähän kuin kotiin tulisi. Kuusankoskitalossa kaikki toimii. Henkilökunta on täynnä sydämellisiä, joustavia ja ammattitaitoisia ihmisiä. Aina, kun peruutamme rekan lastauslaiturille, siellä on jo joku vastassa auttamassa. Olemme tehneet yhteistyötä jo niin pitkään, että voin oikeastaan vain soittaa, että sopiiko tämä päivä ja saapua paikalle. Voin luottaa, että tapahtumani onnistuu kaikin puolin, siksi palaamme vuosittain Kuusankoskelle.

Kuusankoskitalo on yksi Ti-Ti Nalle -konsertin vanhimmista esiintymispaikoista. Kuusaasali on todella hyvä konserttisali, sillä jokaiselta penkiltä, ihan takarivistäkin myös perheen pienimmät näkevät lavalle. Lava on mukavan leveä, joten mahdumme isommallakin kokoonpanolla ja lavasteiden kanssa esiintymään. Konsertin jälkeen isossa ja kauniissa aulatilassa mahtuu juttelemaan, halimaan ja ottamaan kuvia lasten kanssa.

Kuusankoskitalossa on aina erittäin hyvin yleisöä, vaikka emme markkinoisikaan isosti tapahtumaa. Yleisö on niin hyvin mukana, että välillä jään heille kakkoseksi. Se on vain ihanaa, että yleisö on energinen ja vuorovaikutteinen. Sydäntäni lämmittää, että Kuusankoskitalossa aikuisetkin laulavat ja tanssivat lasten kanssa.

Kierrämme ympäri Suomea ja monissa tapahtumapaikoissa ei ole mahdollista ruokailla ennen konserttia, sillä esityksessämme ei ole väliaikaa, joten tapahtumapaikan ravintola ei ole auki, mutta Kuusankoskitalossa sekin on aina ollut mahdollista.”

Riitta Korpela, Ti-Ti Tuotanto Oy